Konferencia KözpontZichy Kastély, Vajta

Amennyiben egy 300 férőhelyes, légkondicionált konferencia-teremmel rendelkező, egyben táborozás, konferencia vagy továbbképzés céljára is alkalmas helyet keres, Konferencia Központunk pontosan megfelel az Ön számára. Konferencia-termünk színpaddal és bérelhető teljes hangtechnikával felszerelt, valamint hang- és videofelvételek készítésére is alkalmas. Hangtechnikust igény szerint biztosítani tudunk.

Konferencia Központunk Budapesttől csupán másfél órára található. A fő épület több, képzésekre és összejövetelekre alkalmas teremmel, valamint külön gyermekszolgálati célra kialakított szobákkal áll vendégcsoportjaink rendelkezésére. A kastélyban üzemelt egy nagy Kávézó és egy kisebb Cappuccino Bár is.

A több mint 14 hektárnyi parkos területen számos kültéri tevékenységre kialakított terület található: úszómedence, kosárlabda pálya, homokos röplabda-pálya, foci pálya, kültéri grillező és elmélkedésre megfelelő csendes helyek. A beltéri kellemes és vidám időtöltést billiárd asztal, csocsó-asztal, ping-pong asztal, internet kávézó, valamint vendégeink jó közössége biztosítja! Könyvesboltunkban a könyvek mellett ajándéktárgyakat is lehet vásárolni.

Tekintse meg a Virtuális túránkat!

További információ konferenciákkal kapcsolatban: conferences@ccbce.com

További információ egyéni szállásfoglaláshoz: guests@ccbce.com

"Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek." Máté evangéliuma 11:28

SZÁLLÁSHELYEK

Konferencia Központunk két vendégszállóval várja vendégeit.

Bővebben

KONFERENCIATERMEK

Konferenciatermeink a Kastély
épületében találhatók.

Bővebben

ZICHY KASTÉLY

A Zichy Kastély Története
Virtuális Túra

Bővebben
 

ÉTKEZÉS

Bővebben

GYERMEKEK

Bővebben

PIHENÉS

Bővebben

Konferencia-Szervezőknek

Bővebben

Egyéni szállásfoglalás

Bővebben

Gyakran Feltett Kérdések

Bővebben