június 19., hétfő - június 24., szombat

A konferencia ezévi vendégtanítói:

Dr. Dave Rolph – Calvary Chapel Pacific Hills, California
Jim Gallagher – Calvary Chapel Vero Beach, Florida
John Chubik – Calvary Chapel Costa Mesa, California
Trent Douglass – Calvary Chapel Saving Grace, California
Phil Metzger - Calvary Chapel Budapest, Hungary
Bryan Parish - Calvary Chapel La Mirada, California

A konferencia részletei

Phil Metzger meghívója:

Isten arra hívott bennünket, hogy szolgákként vezessünk. Manapság sokat hallani arról, hogy milyen fontos a jó vezető – és ez igaz – de azt gondolom, hogy nem árt ha emlékeztetjük magunkat arra, hogy milyen az a vezető, aki szolgál.
Meg kell tanulnunk Jézus módjára vezetni!

További részletek...

Remélem, hogy el tudsz jönni az idei “Alapok” konferenciára! Hiszem, hogy különlegesen áldott alkalom lesz, és csodálatos lenne, ha Kelet Európa minden részéről lennének itt gyülekezeti képviselők. Hisszük, hogy Isten még nagyon sok dolgot szeretne tenni itt, Kelet Európában, és a munkája még közel sem ért véget! Emellett pedig mindannyiunknak szüksége van bátorításra és felkészítésre ahhoz, hogy elérjük a mai nemzedéket.

Mint mindig, a konferencia célja most is az, hogy azokat szolgáljuk és bátorítsuk, akik szolgálnak. Ha szolgálsz a gyülekezetedben és szeretnél épülni, akkor mindenképpen itt a helyed Vajtán, 2017. Június 19-24 között!

Tanítás: Minden évben az a célunk, hogy olyan tanításokat hallgassunk, amelyek hasznosak és segítségére vannak az európai szolgálatnak – ez az idén sem lesz másképp. Nagy várakozással tekintek elébe az idei tanításoknak, hiszen olyan tanítók jönnek előadni, akik sok-sok éve példázzák a szolgai vezetést az életükben és szolgálatukban.

Kapcsolatok: A konferenciák soha nem csak a tanításról/előadásokról szólnak. Fontos szerepe van a már meglévő kapcsolatok ápolásának, és az új kapcsolatok/barátságok kialakulásának is. Nagyon megerősítő tud lenni a lelkünket felfrissítő közösség, és a Kelet-Európa minden részéről érkező testvérekkel való közös imádság és beszélgetés. Ha pedig nem régóta szolgálsz, akkor különösen hasznos lehet az olyan testvérekkel való találkozás, akik hasonló szolgálatban vesznek részt.

Család: A konferencia nagyszerű alkalom a családod számára is! Ez a hét ugyanis nem csupán a szolgálatban lévőkért van, tulajdonképpen a szolgálatvezetők számára szervezett családi táborról van szó. Mint mindig, most is lesz gyerekfoglalkozás az összes korcsoport számára! A szabadidőben a családoddal pihenhetsz a medence körül, vagy akár röplabdázhatsz is.

A konferencia minden évben gyorsan betelik, úgyhogy kérjük, hogy mielőbb jelentkezz! Várjuk hogy találkozzunk!

Phil Metzger

Jelentkezési határidő: 2017​.​ június 3.

További információért írj a vajta@golgota.hu e-mail címre.

Szállás árak

Felnőtt ár, I. kategória // 4-5 éjszaka esetén (10 éves és annál idősebb személyek). Ez az ár azokra vonatkozik, akik az Amerikai Egyesült Államok vagy az Európai Unió egyik tagországának állampolgárai (beleértve Norvégiát, Izlandot és Svájcot).
24.500 forint/fő/konferencia* (kb. 90** euró vagy 120** amerikai dollár)
 

További részletek...

Felnőtt ár, II. kategória // 4-5 éjszaka esetén (10 éves és annál idősebb személyek)
Ezek az árak azokra vonatkoznak, akik NEM az Amerikai Egyesült Államok, sem pedig az Európai Unió egyik tagországának állampolgárai (beleértve Norvégiát, Izlandot és Svájcot).
19.600 forint/fő/konferencia* (kb. 75** euró vagy 95** amerikai dollár)

Gyermek ár (3 évesnél idősebb, 10 évesnél fiatalabb)
14.028 forint/fő/konferencia* (52** euró vagy 68** amerikai dollár)

Kisgyermek ár (3 évesnél fiatalabb)
ingyenes

Korábbi érkezés és későbbi távozás esetén a következő árak érvényesek:
Felnőtt:
4.900 forint/fő/éj
Gyermek (3 évesnél idősebb, 10 évesnél fiatalabb):
3.507 forint/fő/éj
Kisgyermek (3 évesnél fiatalabb):
ingyenes

Három, vagy annál kevesebb itt töltött éjszaka esetén az alábbi árak érvényesek:
Maranatha // 2 ágyas szoba: 6.375 forint/fő/éj
Maranatha // 4 ágyas szoba: 5.785 forint/fő/éj
Kastély // kollégiumi szoba: 4.900 forint/fő/éj
Gyerekek (3 évesnél idősebb, 10 évesnél fiatalabb): 3.507 forint/fő/éj
Kisgyermekek (3 évesnél fiatalabb): ingyenes

* Az ár az idegenforgalmi adót (250 forint/fő/éj) tartalmazza, melynek megfizetése alól mentesülnek a kiskorúak és a 70 év felettiek.

** Az euróban és amerikai dollárban megadott árak csak irányadó árak; a végleges ár a fizetés napján aktuális árfolyam függvénye!

Kemping árak

Idén is lesz lehetőség a vadkempingezésre, ami egy remek és olcsó szálláslehetőség.
  
Vadkemping (életkortól függetlenül)
12.700 forint/fő/konferencia (47* euró vagy 60* amerikai dollár). Állampolgárságtól függetlenül, 3 éves életkor felett.
 

További részletek...

Kisgyermek (3 évesnél fiatalabb): ​ingyenes

* A vadkemping ára tartalmazza a konferencia során felszolgált étkezéseket, valamint a medence és egyéb létesítmények használatát. A sátrak a kastély kertjében, az arra kijelölt helyen állíthatók fel, de a kastélyban lévő szolgáltatások mindegyike szabadon használható. Sátrat, matracot, hálózsákot vagy egyéb kempingeszközt nem áll módunkban biztosítani.

** Az euróban és amerikai dollárban megadott árak csak irányadó árak; a végleges ár a fizetés napján aktuális árfolyam függvénye!